Jelke De Mey, interieurarchitecte, behaalde in 2014 haar master degree in de interieurarchitectuur aan Sint-Lucas Gent. Onmiddellijk daarna startte ze  SKIN interieurarchitectuur en design op, en kon ze dadelijk aan de slag bij verschillende interieur- en architectuurbedrijven om de kneepjes van het vak te leren. 

Door haar enorme passie voor haar werk en een continue drive om te inspireren en creëren slaagde ze er in het vertrouwen van haar klanten te winnen en kon ze steeds verder bouwen aan haar eigen ontwerpbureau.


Creativiteit en gevoel voor esthetiek drijven haar in haar werk als interieurarchitecte, en haar duidelijke visie, gevoel voor detail en punctualiteit zorgen ervoor dat ze haar ontwerpen ook in realiteit omzet.

Met een passie voor ruimte, vorm en licht creërt ze een tijdloos ontwerp waar functionaliteit uiterst belangrijk is.

Haar werk kenmerkt zich door hedendaagse elegantie, waarbij de nadruk ligt op een minimaal ontwerp met een sterk verfijnde architecturale identiteit.

Het gebruik van natuurlijke en kwalitatieve materialen resulteert in een duidelijk en tijdloos ontwerp, waarin het verhaal en de persoonlijkheid van de klant centraal staat.


SKIN staat open voor elke nieuwe uitdaging, ongeacht het type opdracht of de omvang van het project!

OVERTUIGD?! 

VUL DIT FORMULIER IN EN WIJ NEMEN VRIJBLIJVEND CONTACT MET U OP!

 
 
 
INTERIEURSTYLING Basic Pakket
INTERIEURSTYLING Premium Pakket
TOTAALRENOVATIE
MAATWERK